Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +317
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: Not-an-american-house-1708015786531
Pobierz@Kagernak: zależy od użytego materaca
@maffbuc: a jakby tak jeszcze dodać nogi pod ścianą to w ogóle można by ją odciążyć i pozbyć się z niej tej skomplikowanej konstrukcji. Możesz śmiało patentować mój pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cernold: Zrobił to jakiś gościu z reddita. Jest jakimś inżynierem i cały jego post to wyliczenia wytrzymałości stalowych prętów, więc byłbym spokojny
Łączniki z takimi prostymi pretami muszą przeważnie mieć rzeczywiście dodatkowe pręty, poza siatka główna stropu, że względu na zbyt krótka długość.
Co do belek z łóżka to możliwe, że były zastosowane jakieś stalowe marki, z blachy lub profili,
źródło: temp_file751043018923651883
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: mtn1
Pobierz@FejsFak: wołaj bo to będzie zajebiście ciekawe. Jak zrobisz to ja robię drugi :D