Aktywne Wpisy
calban +803
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +496
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Też wykopki: DLACZEGO NIKT NIC NIE ROBI Z RODZINNYMI OGRODKAMI DZIALKOWYMI? ZABUDOWAC W 50% BUDYNKAMI
https://wykop.pl/wpis/75064595/nieruchomosci-warszawa-przemysleniazdupy-czemu-nik
#wykopfejs #bekazpodludzi #nieruchomosci
No ale wiadomo kto ma zarobić to zarobi.
Po co developer ma płacić jak ma swoich pachołków w ministerstwie co robią mu dobrze za państwowe pieniądze
@printf: A jaki jest sens parku w środku miasta jak ja nie korzystam? A jaki jest sens bieżni i stadionu w środku miasta jak ja nie jestem sportowcem? A jaki jest sens parkingu przy drodze jak nie mam auta? A jaki jest sens ścieżki rowerowej jak nie mam roweru? A jaki jest sens bulwarów wzdłuż rzeki jak nie lubię spacerów? A jaki
@WielkiPowrut88: deweloperzy zwietrzyli pieniądz i chcą zarobić za wszelką cenę. Nic nowego, niestety.
@WielkiPowrut88 akurat wszystko co wymieniłeś to obiekty domeny publicznej dostępne dla każdego mieszkańca miasta.
RODy są do wywalenia w obecnej formie. Pytanie w jaki sposób zagospodarować tereny po RODach. Zalewanie tego betonem jest bez sensu bo w większości polskich miast brakuje terenie zielonych. Ale robienie z tego ogólnodostępnych parków
@iamjashin: Rody też są ogólnie dostępne, co to za argument?
Jest jeden aspekt ktorego opka z wpisu nie bierze pod uwagę, w razie jakiegokolwiek konfliktu zbrojnego, ogrodki dzialkowe to jedno z, niewielu miejsc gdzie w miescie bedzie mozna hodować żywność, warzywa a nawet i kurę.
Zieleń, pasy napowoetrzajace miasto to wszystko bylo brane pod uwagę przy zakladaniiu ogrodkow, najstarszy w, #warszawie powstał za,