Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +165
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +332
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

źródło: temp_file3032152076213409285
Pobierz@JPRW: a o co my sie mamy bać jak rosja sobie z ukraina poradzic nie moze? JPRW jak zawsze w formie, ruski agent
@JPRW módlmy się by Ukraina była w stanie bronić się jak najdłużej
czyli zwyczajowe naciski na kraje nie-graniczące z ruskimi aby
na marginesie, zacytowałeś przeciwnika pakietu pomocy,
może teraz warto zacytować jakiegoś zwolennika pakietu? w końcu przeszedł on przez senat więc pewnie jacyś są
Najpierw izolacjonizm, potem ryk bo Niemcy zapanują nad światem. Teraz rolę Niemiec odegrają Rosja i Chiny.
Oni się nie nauczą, że nie żyją na innej planecie.
@Grzesiok: tak jakbyśmy byli na tyle poważnym państwem żeby lewarować USA xD z czym do ludzi
Nie mówię że jestem temu przeciwny, to jedyne sensowne wyjście. Po prostu znajdujemy się w nieciekawym miejscu w Europie