Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@lhotse89: no to nie mamy audytu tylko póki co jest przetarg.

Po drugie te tematy, które mają być audytowane nie będą w ogóle mówić o rentowności czy zasadności. Tu jest audyt, żeby ocenić co spółka zrobiła i ile wydała - czyli po prostu znaleźć winnych ew. r------------a / wyciągania hajsu.
  • Odpowiedz
Po drugie te tematy, które mają być audytowane nie będą w ogóle mówić o rentowności czy zasadności. Tu jest audyt, żeby ocenić co spółka zrobiła i ile wydała - czyli po prostu znaleźć winnych ew. r------------a / wyciągania hajsu.

@000loki: akurat pierwszy z ww. obszarów audytu (może nie wprost, ale zawsze) odnosi się właśnie do rentowności i zasadności projektu
  • Odpowiedz
  • 0
@lhotse89: nie takie zadałem pytanie. Zadałem pytanie czy jesteś zadowolony z wyboru audytora, byłeś zadowolony z tego, że mają być audyty to i pewnie Ci warunki odpowiadały. Nie odwracaj proszę kota ogonem.
  • Odpowiedz
@000loki: nie mam podwójnych standardów, dla mnie też ta firma nie wygląda wiarygodnie, ale póki co cały wizerunek opieram (ja, ale też większość wykopu) na jakiś ośmieszających screenach z Facebooka. Tak na prawdę nic o tych firmach nie wiem.

Faktem jest to, że od 9 lutego, a więc prawie od 3 tygodni znamy specyfikację tego przetargu (na wybór audytora). Od tego czasu nie widziałem ani jednego postu, w którym ktoś
  • Odpowiedz
  • 0
@lhotse89: pewnie się po prostu nikt nie zagłębiał w wymagnaia przetargów. To, że takie były wymagania, a nie inne pokazuje też jakie podejście mają ci, którzy ten przetarg ogłosili. No albo po prostu są nieprofesjonalni :)
  • Odpowiedz