Aktywne Wpisy
cirilla1989 +935
Hemingwayy +427
#gry #konsole #pcmasterrace #kiedystobylo #cdaction
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Z początkiem roku kupiłem samochód, uszkodzony blacharsko. Samochód ma zatrzymany dowód rejestracyjny po kolicji, z powodu odstajacych elementów blacharskich i zbitej lampy. Chcę go zarejestrować, ale bez przeglądu jest to niemożliwe. Rejestracja czasowa też jest niemożliwa, bo obecny dopwód rejestracyjny jest wstrzymany, a żeby go odzyskać muszę naprawić samochód i przejść badanie techniczne. I tu jest haczyk, jeśli nie zarejestruje samochodu w ciągu 30 dni od nabycia, będę musiał zapłacić karę - 500zł, mimo że nie mam możliwości naprawienia samochodu, załatwienia badań technicznych i bieganiu po urzędach w ciągu 30 dni (u blacharzy obecnie szczyt sezonu).
Czy jest możliwość obejścia tego? Zgłoszenie nabycia samochodu od początku roku już nie jest możliwe, tak samo jak rejestracja z zawieszonym obecnym dowodem.
Pani w okienku stwierdziła że trzeba będzie płacić, albo naprawić samochód w tydzień.
#motoryzacja #prawo #samochody
Oczywiście tak jak ktoś wyżej pisał - wezwanie do
przerabiałem to niestety