Wpis z mikrobloga

@R_O_T_T_E_N trzeba było nie kolonizować pół świata, a teraz pozostał pikachu face. Takie są konsekwencje działań naszych przodków, my niestety musimy znaleźć rozwiązania. Ale pomarzyć przed snem zawsze można..
  • Odpowiedz
@gustowny_dzikus: Sebka możesz łatwiej usadzić na miejscu niż ciapaka albo opalonego bez dokumentów, który w dupie ma goszczący kraj i nic do stracenia, bo sobie najwyżej nowe dokumenty kupi za parę tygodni. No i lewaki się nie prują jak białego człowieka każesz za jego przewinienia.
  • Odpowiedz
@Lala-Sassy: to chyba najdurniejszy argument z tych najdurniejszych, trzeba bylo sie umiec obronic przed kolonizatorami tak jak Etiopia czy Japonia. Od kiedy to prymitywni przegrani dzikusy maja teraz dostac wszystko na tacy za to ze dali sie pokonac, co to ekstremalnie debilna logika xDDD
  • Odpowiedz
no to czemu by nie przyjmować ekspertów z innych krajów tak jak robiły Stany Zjednoczone. Po co ta gadka że jedna rasa rozwiązuje problem?

@gustowny_dzikus: oczywiście że przyjmować ale z krajów Azji z CHRL, Korei Południowej ¯\(ツ)/¯ tylko że tu chodzi głównie o specjalistów z Afryki a oni nie wnoszą do społeczeństwa za dużo, no ok wzrost przestępczości

wystarczy że się przejadę tramwajem po śląsku czy warszawie - trafi się
  • Odpowiedz
@mike100: nie sądzę żeby to czy ktoś jest przestępcom czy nie zależało od jego rasy. To jest myślenie troglodytów, którzy sądzą że będziemy żyć w raju jak pozbędziemy się wszystkich z krzywymi nosami.
  • Odpowiedz
nie sądzę żeby to czy ktoś jest przestępcom czy nie zależało od jego rasy.

@gustowny_dzikus: oczywiście, ale zauważ że występuje korelacja miedzy rasami a wzrostem przestępczości ¯\(ツ)/¯ nie wiem dlaczego ale jakoś tak jest że "rasa żółta" nie wywołuje wzmożonego zagrożenia, dramatycznego wzrostu przestępczości i niechęci rasistów (sam mam bardzo sympatycznych sąsiadów z Wietnamu ¯\(ツ)/¯ )
  • Odpowiedz
@uirapuru: bardzo mi to pomaga że liczba zgłoszeń na policję jest niska jak muszę się użerać codziennie z jakimiś pijakami ale za to mają jasną skórę więc powinno mnie to cieszyć

@gustowny_dzikus: ale co ma przestępczość do twojej złośliwości w zaczepianiu pijanych dziadków, hę?
  • Odpowiedz
@Lala-Sassy: Przeciez to doslownie kilkadziesiat osob na lodkach z karabinami by zredukowalo migracje do europy do ZERA, koszt takiej operacji wynosilby grosze, o czym ty mowisz xD To nie jest zadna sila, to sa najbiedniejsi ludzie swiata co nie maja nic, nie maja nic wspolnego z poteznymi europejczyjkami XIX wieku ktorzy zdobyli caly swiat sila i chwala im za to wieczna
  • Odpowiedz