Aktywne Wpisy
MistrzPatelnii +171
WladcaSlimakow +10
Czy branie L4 na dwa dni to przypał?
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Ona nawet ostatnio stwierdziła, że również i po ślubie nie wolno uprawiać z mężem czy żoną seksu oralnego. Dalej tak uważa, nic nie pomógł fakt, że kilkunastu księży i teologów natychmiastowo to obaliło powołując się na Katechizm Kościoła Katolickiego, że owszem, jak najbardziej w małżeństwie można.
Dziewczyna żyje w swoim świecie, deklaruje się jako katoliczka ustalając samodzielnie reguły i zasady tej religii, w sumie zupełnie jak 90% katolików/chrześcijan
Zaprosić obie, i pozwolić żeby się pobiły.
Tu faktycznie stanek się ośmieszył, bo z większymi amebami na KS rozmawiał.
Facet: Programista rakiet dla SpaceX
Kobieta: Nie daje do ślubu
@nutsheell: Ale o co chodzi? Przecież to fundamenty polskiej odmiany polskiego katolicyzmu imienia Jana Pawła II. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta najjka to jakis straszny potwór z chorobami psychicznymi. Po swojemu interperuje pismo swiete, mowi twardo ze ksieza, kosciol, papiez nie rozumieją religii. Wywyzsza sie tym, ze jest dziewicą, szuka chlopaka z.ktorym bedzie mogla wziac slub, potem zamieszkac, potem miec dzieci.
Nie chce miec kredytu w zyciu. Obrazala kogos w
Generalnie typowa pisiorówa