No w końcu jakieś prawdziwe kilometry (。◕‿‿◕。) No dobra pogoda mnie oszukała i z zapowiadanych przez ostatni tydzień 10 stopni bez deszczu wyszło to co zwykle ( ͡°͜ʖ͡°) Zamiast rozdziewiczyć szosę było oranie #gravel w błocie. Kwadratów nowych brak, chociaż wstępnie miały być, ale jak zobaczyłem rano deszcz za oknem, to stwierdziłem, że chrzanię i nie wstaje na pociąg. Jednak później się jakoś zmobilizowałem i zaliczone #100km po Kampinosie. Jedyne 3 godziny w deszczu na przemian z mżawką ¯(ツ)/¯ tylko ciuchy zrobiły się jakoś przyciasne xD
No w końcu jakieś prawdziwe kilometry (。◕‿‿◕。)
No dobra pogoda mnie oszukała i z zapowiadanych przez ostatni tydzień 10 stopni bez deszczu wyszło to co zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast rozdziewiczyć szosę było oranie #gravel w błocie. Kwadratów nowych brak, chociaż wstępnie miały być, ale jak zobaczyłem rano deszcz za oknem, to stwierdziłem, że chrzanię i nie wstaje na pociąg. Jednak później się jakoś zmobilizowałem i zaliczone #100km po Kampinosie. Jedyne 3 godziny w deszczu na przemian z mżawką ¯(ツ)/¯ tylko ciuchy zrobiły się jakoś przyciasne xD
#rowerowyrownik #ruszmirko
Skrypt | Statystyki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@StulejmanWielki: witam w klubie xD
W praniu się skurczyły. Na pewno. Tak jak moje ( ͡º ͜ʖ͡º)
O, śmieszny łoś na drodze - pomyślał @StulejmanWielki
O, śmieszny człowiek na kółkach - pomyślał łoś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ostatnio kupiłem na promce koszulkę z decathlon, krój race fit. Latem by pasowała. Dzisiaj muszę bebech wciągać bo inaczej wstyd ¯_(ツ)_/¯
Zimą tyje jak głupi. Nie dość że ruchu mniej to w--------m więcej xD