Aktywne Wpisy

t3tris +380
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

kleboldswaifuv2 +205
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Zależy do jakiego systemu, do MacOs zdecydowanie VMware do Windowsów zdecydowanie VirtualBox
Natomiast to są hypervisory typu drugiego. Są jeszcze hypervisory typu pierwszego, które siedzą już nieco niżej. Oznacza to lepszą wydajność ale mniejszą kompatybilność wsteczną.
Tak jak mówiłem, hypervisor typu pierwszego, więc dobry do stawiania systemów które są kompatybilne ze sprzętem na którym są odpalane, wtedy będą pracować prawie że jak natywnie. Hypervisory typu drugiego cały sprzęt sobie odpowiednio wirtualizują, więc mają lepszą kompatybilność kosztem mniejszej wydajności.
Oczywiście w zależności od tego co chcesz robić to typ 1 może być nieodpowiedni, np. chcesz postawić XPka z
źródło: 2560px-Hyperviseur.svg
Pobierz