Aktywne Wpisy
cirilla1989 +708
Hemingwayy +308
#gry #konsole #pcmasterrace #kiedystobylo #cdaction
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
A potem okazuje się, że ktoś przepracuje całe życie za równowartość 10k na fakturę, dostanie najnizsza emeryturę, przez całe życie gówno odłoży, nie będzie mieć mieszkania i skończy biedując w jakiejś melinie xD
Globalistyczna propaganda wpaja ludziom, że mają tylko tyrać i podporządkowywać korporacjom i najbogatszej warstwie w społeczeństwie. Nowoczesny feudalizm.
#pracbaza #pieniadze #bekazpodludzi #nieruchomosci
A tak nie było od zawsze?
@Kopyto96: nawet tutaj się z tym spotkałem i wielu Mirków zapewniało mnie że tak jest lepiej, bo mogą z mieszkania się wyprowadzić kiedyś chcą, są wolni, itp ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kopyto96: Co kurła? Ubzdurało ci się, że jakaś globalistyczna elita wypycha Polaków na B2B? Chyba zapomniałeś leków dzisiaj.
Kilka razy robiłem wyliczenia co do prognozowanej emerytury dla mężczyzn (1/4 ostatniej wypłaty a realistycznie może być mniej) i szczególnie gdy się lepiej zarabia to nie dostajemy
@Kopyto96: Czytaj: Kapitalizm.