Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci
PZFD razem z PracodawcyRP wysyłają pisemko by uwolnić działeczki dla złota naszego krajowego, cennego skarbu narodowego - deweloperów. Oni chcą tylko waszego dobra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
L.....e - #nieruchomosci
PZFD razem z PracodawcyRP wysyłają pisemko by uwolnić działe...

źródło: 1

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PfefferWerfer: bedzie kwik ze panstwo ogranicza przesiebiorczych devow ktorzy chca pomoc polskim rodzina klepiac apartamenty 20m2
@Herubin Podejrzewam ze nikomu nie chodzi o nieuzytki tylko o stwierdzenia ze to w trosce o polskie rodziny. A to ze niepodobaja im sie zmiany co do parkingow czy nagle urosla to marza to zupelnie nawet nie problem XD
  • Odpowiedz
A jeszcze jakbyś tak jak ja, co chwilę walczył z idiotami co stawiają samochód w mojej bramie, bo cała ulica jest zastawiona samochodami, że normalnie nie można przejechać, to też byś zmienił punkt widzenia.

Problemem jest błędna polityka przestrzenna i brak sensownych przepisów.

@zielonkanawieki: Nie. To jest problem nie egzekwowania przepisów przez służby i ludzi którzy mają je w dupie. W mojej okolicy deweloper 3 lata po oddaniu bloku miał
  • Odpowiedz
Ograniczenie liczby miejsc parkingowych to proszenie się o armagedon. W wielu miejscach (nie tylko w dużych miastach) można zaobserwować do czego prowadzi brak miejsc: dzikie parkingi na prywatnych działkach, zastawianie, blokowanie, awantury, "rezerwowanie" miejsc kartonami czy skrzynkami, karteczki za szybami, przebijanie opon, "ja tu mieszkałem pierwszy" itd
  • Odpowiedz
Pozwoleń na 200 tys. mieszkań r/r dostają i mało?
Za 5 lat będą apelować o pilne działania zwiększające liczbę obywateli, bo nie ma dla kogo budować
  • Odpowiedz