Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sangreal: po 8 latach pisu ich tak chętnie nie rozliczali jakoś xD no ale nie za to płaci szmatecki, żeby wykazywać się rozumem, oni muszą kłamać. Btw jak za miesiąc rząd zrealizuje to o co dzisiaj mają ból dupska to sobie znajdą kolejne "problemy", które jeszcze nie zostały rozwiązane a przecież już 2 miesiące rządzo!

Mnie ich kwik generalnie mocno bawi xd
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Ten cep założył konto wczoraj i wszystkie wpisy to polityczne wysrywy i chwalenie PiSu. Czysty przypadek i na pewno jakiś obrażony wyborca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@OperatorGranatnika: do tego udziela się chyba pod wszystkimi postami olo, który też jest znany z fikołków dla pisu xD
  • Odpowiedz
Wysyp pisowskiego ścieku i propagandy w ostatnim czasie na wykopie to jakaś masakra

@Sangreal: na 1 pisowski wpis przypada 50 takich twoich wysrywów XD

Na wypoku 95% to jest platformerski ściek.
  • Odpowiedz
@Sangreal: Ja sobie spokojnie czekam na kolejne posiedzenie sejmu i komisji śledczych. Znając życie prawdziwe „atomówki” jeszcze przed nami ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Sangreal: tak tak, każdy kto krytykuje ten pisior i konfiarz
Znamy toxD

Ja mam w------e kto bedzie siedziec a kto nie bo nie ma to na mnie wpływu. Ja chce by partie sie wywiązywały ze swoich obietnic - głównie gospodarczych a jak narazie to jadą tylko na wsadzaniu pisowców jakby miało to jakiś wpływ na jakość życia w tym kraju.
  • Odpowiedz