Aktywne Wpisy

CzekoDonut +425
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +11
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

@mirko_anonim: ulańcowi marzy się laseczka xD
@Niadry: przecież napisał że jak był chudy to też nie miał żadnego powodzenia xd no ale jest się do czego p-------ć więc trzeba tak zrobić.
Przegryw: Nie mogę znaleźć laski
Normik: Terapia! Musisz na terapie iść.
Przegryw: Byłem.
Normik: aaa to widocznie na złej. Różne som.
a w przypadku terapii trzeba włożyć pracę własną, a nie iść i liczyć, że cię terapeuta magicznie uzdrowi i da gotową receptę na sukces.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────