Aktywne Wpisy

iquiet +91
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +288

![Jak powstało Call of Duty -- Retro Ex [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/462f16caa91523e214b25b03ee1a2a58fec0b0179c90348b186527813462b947,q80.jpg)
Pytanie do niebieskich, którzy aktualnie są, albo byli kiedyś w związku z dziewczyną, która należy do tzw. topu. Chodzi mi tutaj o laski 8-9/10, w ich najlepszym wieku (maksymalnie 25 lat).
Jakie to uczucie?
Zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy wymagania kobiet są tak ogromne i faceci „zabijają” się o atencję nawet tych mniej atrakcyjnych dziewczyn.
Czuliście, że wasze poczucie wartości wystrzeliwuje w kosmos?
Wyobrażam sobie, że pokazanie się z taką laską w miejscu publicznym musi być czymś szczególnym dla mężczyzny.
#niebieskiepaski #zwiazki #pytanie #tinder #badoo #redpill #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 1578867878221
Pobierz@mirko_anonim: Nie dla takich ludzi, bo dla nich bycie atrakcyjnym jest codziennością.
Komentarz usunięty przez autora
Zdarzyło mi się kiedyś być z 9/10 z bardzo bogatej rodziny (lambo w garażu, chaty nad morzem i w różnych miejscach w Polsce).
Okazuje się, że wygląd jest ważny tylko na początku relacji i człowiek przestaje do tego tak dużą wagę przywiązywać. Każdy chociaż raz powinien zobaczyć, że z taką 9/10+ nic się nie zmienia w ujęciu długofalowym.
Jak przy każdym zakochaniu, multum emocji, może trochę większa duma,
@mirko_anonim: dokladnie tak jak wyzej pisze chlopak na poczatku bylo wow fajnie mega pozniej takie normalne juz bylo
Tak, bardzo podbija ego. Po czasie nieco mniej, ale dalej cieszy.
Porównam to do posiadania dobrego samochodu. Bardzo status podbija.
W oczach innych kobiet też się sporo zyskuje.