Aktywne Wpisy
BillieJane +83
Sąsiedzi z góry mają metodę na gówniaka. Żeby się wywrzeszczał, wybeczał, aż się zmęczy. Obecnie zaczyna mu brakować tchu przy mocniejszych zrywach. Trwa to już 20 minut
#zalesie
#zalesie
Linnior88 +136
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
Nie wiem czego w Polsce jest takie podejście, a w pobliskiej Holandii normalnie kanały youtubowe typu Drugslab dostają jeszcze dotację za pomoc w informowaniu społeczeństwa i redukowaniu szkód biorąc przed kamerą różne środki xD (swoją drogą polecam ich kanał dla znających angielski)
W każdym razie trzeci raz już nie mam zamiaru tego dodawać, jak ktoś sobie nie zapisał albo nie miał okazji przeczytać tego wpisu to chętnym mogę go podesłać na pw.
#jegertilbake #narkotykizawszespoko #lsd #grzyby #poradnik
Poradnik dla osób biorących LSD lub grzyby halucynogenne pierwszy raz (repost)
Wklejam ponownie swój stary wpis, zmodyfikowalem go tak, zeby spelnial juz regulamin wykopu i nie byl narazony na usuniecie. Jesli zostales podwojnie zawolany to zignoruj go i sory za spam.
#
Adam z PsychedSubstance wypunktował kiedyś ich najpoważniejsze pomyłki: Everything Wrong with DrugsLab
Dodaj wpis i później link do wpisu wklej go tu dla zainteresowanych
https://archive.org/web/
@jegertilbake: na reklame i promocje narkotyków w polsce jest paragraf. zaskakuje cie to że moderacja kasuje ci to kasuje?
to teraz opowiedz o tym ile ćpania sprzedałeś dzięki swoim wpisom na wykopie :P
P.S. Nie wspomniałeś nic o HPPD czy syndromie serotoninowym, pominę aspekt bad tripa, który potraktowałeś
Komentarz usunięty przez autora
HPPD, czyli zespół trwałego poobrazowania po halucynogenach (ang. Hallucinogen Persisting Perception Disorder), to zaburzenie charakteryzujące się powtarzaniem się doświadczeń percepcyjnych, które pojawiły się w trakcie epizodu halucynogenowego, mimo braku ponownego przyjmowania substancji. Objawy HPPD mogą być bardzo różnorodne i obejmują:
Wizualne zmiany:
Flashbacki, czyli powracające obrazy lub wrażenia wizualne doświadczane podczas zażycia