Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +51
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +531
Kompromis! Ja chcę kota i albo się nafaszerujesz prochami i zamkniesz ryj albo wyp e dal j. Możesz srać i rzygać, całe dnie mieć ból głowy od skutków ubocznych ale masz brać leki, bo ja chcę mieć ładnego kotka!!!
#kociara #pieklomezczyzn #p0lka #alergia #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file7914700138836659654
Pobierzźródło: temp_file1575874277301288121
PobierzZaraz zaraz, a jeśli wszystkie kobiety cały czas się zachowują, to znaczy, że... ( ಠ_ಠ)
@Czarny-rycerz_40k: Też jestem, głupie cipy nie rozumieją, że abstrahując już od skutków ubocznych to leki przede wszystkim robią robotę jak nie jest się wystawionym na alergen, np w lato na pyłki z drzew - gdy siedzisz w domu, na zwierzę - gdy z tobą nie przebywa i
@gorobei: AMEN
baba babie babą
mozna sie odczulac ale taki zabieg trwa 5lat chodzenia co miesiac na szczepienie
i nie jest to w 100%
ja np mam tak mocna na skrobie, ze raz przy obieraniu ziemniakow prawie zemdlalem, bo nie moglem oddechu zlapac
tego kota wczesniej nie bylo
Komentarz usunięty przez autora