Aktywne Wpisy

hellfirehe +88
Jak hamować samochodem na śliskim?
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
źródło: image
Pobierz

damianooo8 +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki, dla ułatwienia sobie pracy napisałem program. Teraz myślę jak go spieniężyć. Miał ktoś kiedyś tak że sprzedał program firmie dla której pracuje? B2B tutaj więc raczej nie ma mowy o prawie firmy do tego programu. Wcześniej firma kupowała aplikacje. Ewentualnie myślałem żeby zrobić z niego aplikacje abonamentową dla branży. Tylko tutaj mam obawy o przepisy zabezpieczenie danych oraz infrastrukturę. Program spokojnie w tej chwili oszczędza mi 20-30h miesięcznie. Jest też szansa na rozbudowę. Nie bardzo wiem jak teraz postąpić. Najłatwiej to sprzedac za powiedzmy 5k firmie pod którą pracuję ale z drugiej strony może jest szansa więcej wyciągnąć z tego.
#programowanie #biznes #it
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jak bedziesz kazal sobie zaplacic albo jak beda chcieli zaplacic to moga nie zaplacic
lepiej sprzedac innej firmie czasem nawet
@Przypadkowy: no właśnie dlatego pytam, to wydaje się nie łatwe nawet dla specjalisty.