Aktywne Wpisy

moll +83
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +177
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lekarz mnie zbadał, pouciskał, popukał w plecy i stwierdził kamice nerkowa.
Dostałem zastrzyk i po godzinie bół puścił więc wróciłem o domu z recepta na kilka leków (fitolizyna, cystone, Scopolan comp.) i zaleceniem zeby zrobić usg nerek.
USG i urologa mam umówionego na dziś ale strasznie się boję, że znajdą jakies duże kamienie które trzeba będzie operacyjnie usuwać :(
Ktoś był w podobnej sytuacji i okazalo się, ze to nic takiego i kamienie same zeszly ? Czy to normalne, że po tym sobotnim ataku bólu nadal troszke mnie pobolewa co jakiś czas nerka ?
#nerki #choroba #kolka #medycyna #lekarz #zdrowie