@Hatespinner: jakim cymbałem gościu, każdy na dietetyce w Polsce sie zna jeśli chodzi o diety bezmięsne weganizm jest niedoborowy ale dieta przeciętnego mariusza złożona z kanapek z szynką, browarem po robocie i grzanych parówkach to samo zdrowie.
Są badania na to, że przeciętny weganin ma lepsze wyniki niż przeciętny wszystkożerca, ale pewnie opłacone przez masonerie
@dom_perignon: beka że na tym obrazku wszystko jest nieprawdą, a zabrakło witaminy B12 której niedobór to jedyne realne ryzyko na diecie wegańskiej xD prawactwo to stan umysłu, najlepsze że wrzucił to zapewne łysiejący grubas piwniczak xdd
@dom_perignon #bekazopa bo widać że nie wiesz o czym gadasz. Braki tłuszczy nasyconych? XD To właśnie zaleta diety wegańskiej, ale jako że nie znasz się na dietetyce i tylko powielasz śmieszny mem szkalujący lewactwo bo wygląda mądrze, to wychodzisz na barana
@dom_perignon mój brat jest weganinem z 10 lat, jak wychodzi z kibla to #!$%@? tam jak z pastwiska. Jak smaży te swoje weganskie burgery, które są zrobione z #!$%@? wie czego, to również smród jest przeokropny. A najbardziej mnie wkurzają te weganskie przepisy. Żeby zjeść coś sycącego najpierw trzeba to kupic w sklepie na drugim końcu miasta, bo gdzie indziej nie ma, potem moczyć 2 dni, potem zmielić i coś dopiero z
@dom_perignon: nie jestem wege ale to ze broway i faje też nie są idealnie zdrowe większość nie przeszkadza xd a nagle jak przychodzi temat niedoboru kilku witamin w diecie wegańskiej to nagle wszyscy szaleją pomimo ze sami mają dietę zapewne z gorszymi deficytami tylko o tym nie wiedzą xd
@Clefairy dobre jest to, że Wy macie zupelnie to samo. Dieta na liściu jedyna legitna mordo prawda? ( ͡°͜ʖ͡°) Jak możesz jeść to truchło???????????????? Iksdedede. Vege eko powinni mienso zakazać. Stop smok go hydra
Komentarz usunięty przez moderatora
@Prawilny_Czykierek: przecież to op rozpoczął tę żenadę
Musiałeś wcisnąć "prawactwo" nawet do dietetyki, co?
weganizm jest niedoborowy ale dieta przeciętnego mariusza złożona z kanapek z szynką, browarem po robocie i grzanych parówkach to samo zdrowie.
Są badania na to, że przeciętny weganin ma lepsze wyniki niż przeciętny wszystkożerca, ale pewnie opłacone przez masonerie
To właśnie zaleta diety wegańskiej, ale jako że nie znasz się na dietetyce i tylko powielasz śmieszny mem szkalujący lewactwo bo wygląda mądrze, to wychodzisz na barana
@Clefairy: Najgorsze jest to że teraz dietetycy zalecają ograniczenie ryżu ze wzglęgu na to że zawiera w sobie arszenik
To jest tak nie do pojęcia jak ludzie nie nadążają za nauką i tym jak szybko się rozwija, siedzą w miejscu bez rozwoju ヽ( ͠°෴ °)ノ
Opłacony to jest Kustosz Supermocny przez twojego starego w Lidlu. Ale tylko ten co drugi, bo reszta brana na zeszyt.
weganizm jest niedoborowy
Niedoborowy, to ty byłeś do szkoły podstawowej co najwyżej. XD