Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +139
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +121
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
#tinder #p0lka
O c--j wam chodzi? Normalna baba
Jesli jakas baba jest normalna, nie strzela fochow i rozumie faceta to na 100% trap
Z jednej strony dobrze, że sa w bańce bez szans na zrujnowanie komus życia, z drugiej strony kiszac się w tym własnym sosie ich spierdoIenie tylko się radykalizuje
W ich przypadku dobra kobieta to najlepsze co może im się przytrafić tylko ze oni są tym najgorszym dla niej
Ostatnio znajoma lvl42 urodziła pierwsze zdrowe dziecko.,,, także lvl34 jeszcze ma trochę czasu. Niemniej zwykle to już jest temat. Celujesz w dziwne roczniki.
Komentarz usunięty przez autora
@kosmita: Da się zauważyć.
Rekomendacja dla zadbanych Mirków 40+ zainteresowanych czymś dłuższym. Dla młodszych raczej opcja krótkoterminowa
@callisto13: Nie mam nic przeciwko ciężkiej pracy, ale nie za towar, którego największymi życiowymi zajawkami są: spa, domówki i sushi. Na co mi taka kobieta? Ja wyczynowo jeżdżę na rowerze, uprawiam inne sporty, jestem otwarty na kolejne, interesuję się motoryzacją, starożytnymi cywilizacjami, skończyłem dziennikarstwo na UJ (z testu na IQ przeprowadzonym na którychś zajęciach wyszło mi 137), mam 180 cm, kwadratową szczękę,