Aktywne Wpisy
blinkarA +18
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +32
jakie macie swoje małe marzenie

Spotykam się z dziewczyną od listopada, jesteśmy na etapie mówienia sobie kocham cię i tak myślę czy na walentynki jej coś kupić. I myślałem bo widziałem w necie nad taką różą która jest zaimpregnowana i z naszyjnikiem w serduszka gdzie byłyby nasze imiona wygrawerowane.
Czy coś takiego to przesada jak po tak krótkim czasie (4 miesiące) czy jednak iść za tym? Co myślicie?
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zapraszasz ją na walentynki, a na samym początku spotkania dajesz jej bukiet czerwonych róż. Następnie zabierasz ją do fajnego miejsca. To już zależy od niej co lubi, ja bym proponowała coś oryginalnego jak restauracja z grami planszowymi. Byście sobie coś dobrego zjedli, a przy okazji pograli w planszówkę. No ewentualnie jakaś kocia kawiarnia..
@blackthorns: ja p------e, o myciu zębów zapomniałeś mu jeszcze napisać xd
@mirko_anonim: jak nie macie 15 lat to nie idź w to. Jak chcesz coś drobnego a fajnego i z serduszkiem to szukaj sznurkowych bransoletek z drewnianym lub innym, coś jak ma plantwear i podobne. Wymowne, urocze, nienachalne i do noszenia na codzień bez przypału.
@mirko_anonim: ile od początku znajomości to zajęło? z 7 tygodni czy więcej - pytam w celach badawczych
@mirko_anonim: IMO prezent ona powinna dać pierwsza - wtedy możesz zacząć ją obdarowywać
@death070: co? XDD
@Aurielle: ta już lepiej napisała - ale znowu - nie słuchaj jelenia jak go upolować