Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Minęło już kilka lat odkąd pomieszało jej się w głowie. Nie zdołałem jej pomóc. Znienawidziła mnie za to, że próbowałem. Choroba zabrała wszystko. Pamięć, rozum, osobowość. Jakby w jej ciele zamieszkał ktoś inny. Jakby umarła.
Odmówiła leczenia, odeszła. Nie wiem co się z nią dzieje. Nie chcę wiedzieć. Nie chcę patrzeć, jak stacza się na dno. Nie mogę zrobić nic więcej.
Ale martwię się o nią. I tęsknię za kobietą, którą jeszcze niedawno była.
J---ć choroby psychiczne.
#psychiatria #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim