✨️ Obserwuj #mirkoanonim W przychodni do ktorej chodzę na terapie słychać rozmowy z gabinetu lekarskiego/terapeutycznego. Terapeutka nie widzi w tym problemu. Czy są podstawy, żeby to zgłosić gdzieś do dyrekcji lub dalej jako skarge na placowke? #psychologia #terapia #psychiatria
@mirko_anonim: W Polskim prawie jest odpowiedzialność za wejście w posiadanie informacji dla ciebie nie przeznaczonej. Np. na tej podstawie się próbuje karać nasł#!$%@?ących na nieszyfrowanych TETRĄ pasmach policyjnych itp.
@mirko_anonim: Oczywiście, że to jest do zgłoszenia, to tak jakby w gabinecie ortopedy nie było drzwi i ludzie z poczekalni mogli cię oglądać rozbieranego. Zgłosić to powinieneś do lokalnego NFZ.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
W przychodni do ktorej chodzę na terapie słychać rozmowy z gabinetu lekarskiego/terapeutycznego. Terapeutka nie widzi w tym problemu. Czy są podstawy, żeby to zgłosić gdzieś do dyrekcji lub dalej jako skarge na placowke?
#psychologia #terapia #psychiatria
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim