Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +1877
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +142
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

Pierwsze mieszkanie dostałem po rodzicach, którzy mieli na tyle pomyślunku, żeby mi je kupić zanim ceny wzrosną.
Drugie mieszkanie kupiłem bo pracuję w Szwajcarii jako wykwalifikowany specjalista i odkładam miesięcznie więcej niż ty zarobisz przez pół roku, a nie mam jeszcze 30 lat, po prostu miałem rodziców którzy przewidzieli jak mnie wychować żebym miał jak najlepiej na start w dorosłość.
Na rynku #nieruchomosci nie masz ze mną szans, a nikomu z wpływowych ludzi nie zależy na tym, żeby ceny spadły, bo każdy kręci na tym interes.
Politycy nie chcą budować bo mają 30 mieszkań i cena spadnie.
Prywatni właściciele nie chcą budować bo cena spadnie jakby chcieli sprzedawać. A tak poza tym, nikt nie chce żeby mu zamienili park za oknem w blokowisko.
Developerzy nie chcą za dużo budować bo dlaczego mieliby sprzedawać dużo tanio skoro można mało drogo.
Jedyną osobą która chciałaby żeby spadły ceny mieszkań jesteś ty - człowiek który wszystko co zarobi wydaje na wynajem i nic nie oszczędza bo nie ma z czego, ale ty nie masz żadnej siły przebicia i nikogo to nie obchodzi.
Na osłodę mogę dodać, że nie jesteś jedyną grupą pokrzywdzoną - istnieje bardzo wiele problemów społecznych z którymi nikt nic nie robi bo dotyczą one tak naprawdę mniej niż 10% społeczeństwa, a niektóre z nich dotyczą także i mnie, i będziemy tak sobie siedzieć wykorzystując się nawzajem zamiast sobie pomagać bo ja mam w dupie twoje problemy a ty moje.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale to ty dzwonisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: a jakie niby, hemoroidy?