@mirko_anonim bo? Co idzie za daleko? Skoro ona chce i nie widzi problemu, to co? Bo ma chłopaka, to będzie grzech? A może za młoda? Młodsza już nie będzie. Lepiej zrobić coś i żałować niż żałować że się nie zrobiło.
Uwielbia mieć ze mną rozmowy i cieszy się gdy wchodzi ze mną w interakcję.
@mirko_anonim: To jest ten podryw? xD Też uwielbiam spędzać czas i rozmawiać z kilkoma facetami, a na żadnego z nich nie lecę. Może Cię po prostu lubi jako człowieka i tyle.
@choochoomotherfucker: podstawowy błąd każdego faceta, koleżanka się uśmiechnie a ja już widzę nasz wspólny domek na przedmieściach i gromadkę dzieci ( ͡°͜ʖ͡°)
@na_ulicy_maslo_trzaslo: a co jeśli to ty jesteś tym jej chłopakiem? Po drugie jak ona chce go zdradzić, no to fajne ma podejście… dziś chce walić po rogach swojego faceta ze mną, a jutro będzie mnie walić po rogach z innym, ale o tym już nie pomyślałeś? Po trzecie; od zawsze byłem sam i się do
To jest ten podryw? xD Też uwielbiam spędzać czas i rozmawiać z kilkoma facetami, a na żadnego z nich nie lecę. Może Cię po prostu lubi jako człowieka i tyle.
@mirko_anonim: Nawet trochę mi ciebie żal
@mirko_anonim: To jest ten podryw? xD Też uwielbiam spędzać czas i rozmawiać z kilkoma facetami, a na żadnego z nich nie lecę. Może Cię po prostu lubi jako człowieka i tyle.
@mirko_anonim: raczej uważa cię za dobrą, starą "przyjaciółkę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@na_ulicy_maslo_trzaslo: a co jeśli to ty jesteś tym jej chłopakiem? Po drugie jak ona chce go zdradzić, no to fajne ma podejście… dziś chce walić po rogach swojego faceta ze mną, a jutro będzie mnie walić po rogach z innym, ale o tym już nie pomyślałeś? Po trzecie; od zawsze byłem sam i się do
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: nie mam zakoli.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@choochoomotherfucker: mam nadzieję, że