Aktywne Wpisy

duzy_gracz +18
źródło: 1000008146
Pobierz
thorgoth +345
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

https://youtu.be/uAwRfAcJPk0
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi #wolnoiniebezpiecznie
źródło: 1
PobierzPoza tym to jest przykład wolnej i niebezpiecznej, który wrzucam w kontrze to wykopowych miernot drogowych, które leją żółcią jak ktoś jedzie szybciej od nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tutaj kolejny przykład, tym razem z Austrii, jak wygląda ta niby
Zgadzam się. Jak we Francji, możesz mieć 4 pasy i wszystkie jadą z prędkością 128-135 km/h xD
Chyba zaproszę cię na czarną listę, bo zaniżasz poziom tej dyskusji. Jasno opisałem z czym mam problem, a ty dalej pieprzysz swoje idiotyzmy jakoby siedzenie komuś na dupie było prawidłowe xD
@pionic: Chyba jasno to opisałem w pierwszej odpowiedzi do ciebie. Jak widać jesteś drogowym pajacem, który jeździ niebezpiecznie i siedzi ludziom na dupie. Stwierdziłem prosty fakt, że da się jechać niebezpiecznie nie jadąc szybko, a ty się
W drugim filmie nie widzę żadnego zajechania drogi ani niebezpiecznej sytuacji. Może mógłby te parę metrów później zjechać przed ciebie bo pewnie kamerka trochę oddala, ale ja bym chyba nawet na to nie zwrócił
@Krupier: On pewnie jechał na tempomacie, albo tak jak dzban wyżej nie widzi problemu w siedzeniu na dupie. Po prostu jechał kijowo.