Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +243
Rad-X +64
Nowe osiedle we Wrocławiu. Nowy budynek zawalił się na "starszy" etap tego samego osiedla.
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
To zwykła wojna klasowa tylko część ludzi stoi po złej stronie
#pracbaza #nieruchomosci #polityka #januszex #programista15k
nie no nie można opodatkować bogatych
Multimilioner niewiedzący co robić z hajsem:
nie zgadzam się na podniesienie stawki minimalnej o 2 zł na godzinę, bo przychody mojej firmy spadną o 10%.
Zawsze mnie zastanawia skąd u biednych ludzi bierze się ta chęć bronienia bogatych gdzie w miażdżącej większości ci bogaci po prostu srają z góry na biednych.
Dlatego ja dziękuję, postoje. Z dwojga złego wole miliarderów od bolszewików.
no chyba że komuś się marzy rząd centralny żeby zdelegalizować raje podatkowe, tak to nie do zrobienia.
Skąd taki hejt w kierunku bogatych? Gdyby nie plucie jadem w stronę ludzi sukcesu to nikt nie musiałby ich bronić (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@zeszyt-w-kratke: może nie są złodziejami? Tylko uczciwymi ludźmi i nie wyciągają łapy po cudze?
Po pierwsze żeby to realnie działało to trzeba by stworzyć jakiś ogólnoświatowy podatek i bardzo mocno to uszczelnić aby nie mogli uciekać do rajów podatkowych i wykorzystywać luk prawnych. Po drugie stwarza to fałszywe wrażenie, że państwo potrzebuje tych pieniędzy na jakieś progresywne