Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ja mam znajomego z ktorym wciagalem kreski, pilem wódke a on ma rentę na choroby psychiczne, ogólnie normalny koleś tylko chyba z 20lat się już leczy i dużo razy w psychiatryku był więc może dlatego dostał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: badaj się w kierunku schizofrenii paranoidalnej, wyrób zaświadczenie o jakimś stopniu niepełnosprawności umiarkowanym/znacznym, badaj się cały czas w poszukiwaniu chorób psychicznych- jak ująłem wyżej wtedy jest najłatwiej, zalicz jakiś pobyt w szpitalu raz, dwa, trzy razy i wtedy w szpitalu tam są lekarze, oni powiedzą ci co robić dalej.
apropo renty socjalnej, wymóg to max 25 lat. nie wiem czy to ująłeś w tym poście, nie doczytałem do końca.
  • Odpowiedz
Nie mam stwierdzonej żadnej choroby przewlekłej, mam trochę wady postawy, szybko się męczę (to od małego, nie mam pojęcia co jest przyczyną), niskie poczucie własnej wartości, podejrzenie depresji i ogólnie problemy w relacjach międzyludzkich. Pracowałem trochę w kołchozach, gdzie byłem pośmiewiskiem.

@mirko_anonim: Idź do jakiejś instytucji państwowej np. ABW tam takich doceniają
  • Odpowiedz