Wpis z mikrobloga

Np mam wypadek samochodowy trafiam do szpitala a żona mnie zostawia i idzie się pieprzyć z innym naganiaczem, dopóki zarabiam pieniądze to jest że mną a jak podwininie się noga to spieprza do innego,

@mirko_anonim: to jest patologia a nie norma. Jak taka baba ucieka do innego jak ci nie wyjdzie coś to się nie nadaje do związku i należy do ulicy xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oczywiście, że wierzę bo 9 lat miałem kobietę która była mi totalnie oddana, nigdy nie dawała powodów do zazdrości i latała wokół mnie jak pies. znudziło mi się to ale zawsze ma moje wsparcie teraz i jesteśmy dobrymi przyjaciółmi. tylko takich lasek jest mało i współczuje jej kolejnemu facetowi bo ją zepsułem swoją socjopatią i upodobniłem do mnie...
a i przez ten czas bywałem na dnie kilkukrotnie i ona
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pod względem podejścia jesteś jak klasyczny normik bluepillowiec, tylko że z drugiej strony wahadła. Bluepillowcy bezkrytycznie wierzą w siłę miłości i nigdy nie dopuszczają myśli, że związek może się rozpaść. ty z kolei bezkrytycznie wierzysz że nie ma udanych związków i każdy się rozpadnie. oni i ty nie macie racji.

co do wyśmiewania singielstwa powody mogą być różnie w zależności od pokolenia i przekonań. stare baby będą cię gnoić
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: ja sam byłem świadkiem jak obgasywany był ktos z pracy bo jest singlem wtf? To ktoś się do niego czepiał i obgadywal xd. Ja to nie nw kogo to obchodzi xd to tak jak by mnie interesowało kto ile na kiblu siedzi xd
  • Odpowiedz