@mirko_anonim: szybko sie zorientowaleś, bęcwale ja juz mialem takie przemyslenia na 16-17 lvlu i skutecznie z nich korzystalem i dzieki temu ruchalem se na potege i zawsze lądowalem na cztery lapy
nawet wieloletnie przyjaźnie rozpadają się gdy wchodzi etap gdzie każdy już ma swoją rodzine
@mirko_anonim: ale nie rozumiesz chyba pojecia priorytetow zyciowych. Blizsza cialu koszula. Jak masz zone i dzieci, to oni stanowia dla ciebie priorytet. Normalka. Chyba nie bedziesz w pierwszej kolejnosci dbal o kumpli i chodzil z nimi na piwko jak dziecko, lub zona chorzy Nie wiem, czym sie ekscytujesz. NIkt nie zyje zupelnie dla siebie, ale nie
Anonim (nie OP): Nie dziwię się, że doszedłeś do takich wniosków, ponieważ Twoje pierwotne założenie, że trzeba być dobrym, empatycznym i pomagać innym, bo wtedy dostaniesz w zamian czyjąś wdzięczność i wzajemność, było bardzo naiwne. I co więcej, to nie było dobro, bo dobro jest bezinteresowne. Jeśli masz życzliwość w sercu, to traktujesz życzliwie każdego i zawsze, a nie tylko tych, którzy mogą ci coś w zamian dać. Zazwyczaj całe wyświadczone
Anonim (nie OP): Też miałem takie przemyślenia, ale potem wyszedłem z domu i doszedłem do wniosku że Ci ludzie nie są w sumie tacy źli jak to piszą na wykopie.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
ja juz mialem takie przemyslenia na 16-17 lvlu i skutecznie z nich korzystalem i dzieki temu ruchalem se na potege i zawsze lądowalem na cztery lapy
@mirko_anonim: ale nie rozumiesz chyba pojecia priorytetow zyciowych.
Blizsza cialu koszula. Jak masz zone i dzieci, to oni stanowia dla ciebie priorytet. Normalka. Chyba nie bedziesz w pierwszej kolejnosci dbal o kumpli i chodzil z nimi na piwko jak dziecko, lub zona chorzy
Nie wiem, czym sie ekscytujesz.
NIkt nie zyje zupelnie dla siebie, ale nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi