@R_O_T_T_E_N: jak ktos ma dwa magistry to znaczy na 99% ze jest debilem, ktory nie wie co chce w zyciu robic i nie potrafi konsekwentnie obrac jakiejs drogi.
@R_O_T_T_E_N jeżeli za sikanie w spodnie na tiktoku ma się tyle hajsu to czemu samemu tego autor nie zrobi? Jak wg niego to takie proste żeby mieć x więcej hajsu niż ktoś po 2 magistrach i kursach
@programista15cm otóż zawsze, sam mam i magistra informatyki i zarządzania. W ten sposób dobrze zarządzam i podwładni nie męczą się jak z stereotypowym menadżerem co nie ma pojęcia o ich pracy
@programista15cm znam kilka osób, które mają dwa tytułu magistra. Gwarantuje, że żadna z tych osób nie jest debilem. Zazwyczaj było to połączenie nauk technicznych. Ewentualnie nauka techniczna + zarządzanie.
@Jestem_tu_nowy: zazdroszcze CI ze obracasz sie w tak swiatlym towarzystwie ludzi sukcesu i gdybym pewnie byl o 5 % blizej Twojej banki informacyjnej to nie popelnilbym wysrywu przez pryzmat swojej.
+ zarzadzanie to jest po prostu najbardziej sensowna kombinacja. Oczywiscie jest wiecej takich kombinacji, ale wiekszosc tinderowek i szarej masy ma dwa albo nawet trzy guwno magistry
@programista15cm: Są prokuratorzy co mają magistra z informatyki i prawa, prowadzą sprawy z szeroko rozumianego cyberbezpieczeństwa lub nawet przygotowują (nadzorują) akty prawne dla ministerstwa cyfryzacji.
@Paayor: dobra, ale to jest następny przykład czegoś co ma sens. Ja rozumiem, ze objętościowo jest dużo takich kombinacji studiow tylko ilościowo wśród narodu to jest odwrotnie
@programista15cm: ale jakieś statystyki konkretne masz, czy gadasz żeby gadać? ( ͡°͜ʖ͡°) Zdecydowana większość robi drugi kierunek zaocznie jak już wie, że przyda się jej to zawodowo, a nie "żeby zrobić".
źródło: temp_file2605412170254518524
Pobierz1% to pracownicy naukowi
@programista15cm: no ty za to wiesz doskonale - kodoklepactwo w big4 za 12k brutto uop xD
@biaukowe skad pomysl ze mam uop?
@Jestem_tu_nowy: zazdroszcze CI ze obracasz sie w tak swiatlym towarzystwie ludzi sukcesu i gdybym pewnie byl o 5 % blizej Twojej banki informacyjnej to nie popelnilbym wysrywu przez pryzmat swojej.
+ zarzadzanie to jest po prostu najbardziej sensowna kombinacja. Oczywiscie jest wiecej takich kombinacji, ale wiekszosc tinderowek i szarej masy ma dwa albo nawet trzy guwno magistry