Aktywne Wpisy
bulba1605 +285
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +8
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jakiej intuicyjnej aplikacji lub jakiego spreadsheeta do monitorowania #portfolio polecacie? Chodzi o dwie małe #nieruchomosci, nieliczne #konta bankowe, #obligacje, #etf na kilku kontach maklerskich, hodlowane #kryptowaluty, i #zloto, o dość niskiej łącznej wartości.
Jeżeli tym regularnie nie handluję (głównie dokupuję ETFy) i nie mam kokosów, to może wystarczy samemu stworzyć prosty plik w Excelu i sprawdzać konta/wartości co miesiąc? Czy warto rozważyć jakieś template'y/pogłębione analizy?
#pytanie #inwestycje #inwestowanie #akcje #gielda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Five-Steps-to-Construct-Diverse-Portfolio
PobierzSam opracuj plan, co jakiś czas uaktualniaj excel i będzie bardo dobrze. Ja właśnie tak robię