Wpis z mikrobloga

@suweren_sudoku: dokładnie.
Usuwanie odmiennych opinii niż własna to domena lewicy.
Zauważ, że wszelkie urzędy cenzorskie powstawały w krajach z rządami lewicowymi.
Prawaki bardziej jednak cenią wolność słowa i rola cenzora jest dl;a nich mniej kusząca.
  • Odpowiedz
@onucoutkajpysk: hahahaha.... Poczytaj sobie o cenzurze przez wieki. Może powiesz, że Monarchia Austro-Węgierska to lewicowe państwo było? Franciszek Józef II lewakiem? Niezła schiza. Rosja Romanowów to też lewaki kongregacja d/s nauki i wiary to była już totalna lewica. A wcześniej inkwizycja. Takiej bredni to już dawno nie widziałem.
I wrzuć coś na profil republiki niezgodny z 8ch linią propagandową, usuną szybciej niż zdążysz przeczytać co napisałeś.
  • Odpowiedz
@MirekStarowykopowy: Która część mojej wypowiedzi była obraźliwa? Według mnie żadna.
A twoją już bym uznał za obraźliwą, bo insynuuje to, że jestem osobą pozbawioną szacunku do zasad.
Czy według twojego mniemania zasługiwałbyś na bana tym wpisem?
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: wrzuć i sprawdź. Jak twierdzisz, że są tacy antycenzorscy. Np zdjęcie z wczorajszego protestu z podpisem wg TV Republika 300 tys. Poniżej zdjęcie z marszu KO z podpisem wg TV Republika 60 tys.
Masz halucynacje i tyle. Przeciwko cenzurze protestują środowiska liberalne, prawica i lewica (poza tymi blisko środka sceny) to zawsze zapędy cenzorskie. Kontuarze to osobna bajka, bo tam za cenzurę uważają tylko to co im się podoba,
  • Odpowiedz
szanuj regulamin to nie dostaniesz bana xD do policji też się prujesz jak łamiesz przepisy?

@MirekStarowykopowy: W regulaminie jest zapis "nie przedstawiaj faktów, które mogą stawiać lewicę w złym świetle"?
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: jak coś wam nie pasuje do prawackich urojeń to już płaczcie. Cenzura była wcześniej niż lewicowość. To, że totalitarne państwa to przyjęły to tylko dlatego, że to wygodne narzędzie. Ale cenzura ma korzenie w konserwatyzmie. Przeczytaj chociażby o walce w USA o naukę ewolucji w szkołach. I w stanach najbardziej prawicowych, religijnych trwało to najdłuzej.
  • Odpowiedz