Wpis z mikrobloga

@menmikimen: Nigdy nie rozumiałem tego pędu w wyciskaniu na klatke . Nawet nie wiem kiedy ta 100 pykła bo bardziej rajcowało mnie kształtowanie sylwetki co za tym idzie co raz to lepsze docięcie i wymiary. W sumie jeśli mowa o wyciskanku sztangi mam już uraz psychoczny bo filmikach ze zerwaną klatą i kompletnie omijam te ćwiczenie ale gratulacje teraz możesz dążyć powoli do 200
@Kollo ale wy jesteście odklejeni, ja się urodziłem z prawdziwym predyspozycjami i zawsze byłem silniejszym i szybszy niż wszyscy w szkole, będąc do tego szczupłym. Na atlasie brałem 140 w 1 liceum w siłowni szkolnej też od pierwszego razu jak usiadłem do maszyny
@gmekowsky: jak ktoś się od małego ruszał to lajtowo, znajomy grający w koszykówkę w 1 lo 115kg pocisnął na wyciskaniu na ocenę, a trener nie pozwolił ns więcej, żeby mu się najlepszy nie kontuzjował
@menmikimen: Brawo! Ja doszedłem do 130 kg przy wadze 84 kg i 110x10 na serie, ale teraz już mi się nie chce chodzić, starość mnie dopadła, a trenowałem tak na spokojnie z 8 lat. Pamiętaj! Regularność to podstawa, cały czas do przodu
@Vaas: Byłem u fizjo, który robił mi bańki i pinoterapie na ten bark. Byłem chyba na 5 takich wizytach, może coś dały, ale nie jakoś za dużo. I pewnie bym tak jeszcze chodził i nabijał mu kasę, ale w końcu powiedziałem, że to #!$%@?. Poszedłem do ortopedy, który zrobił mi USG, sprawdził ten bark, wyśmiał tego fizjo, że zamiast ułożyć mi rehabilitację manualną to robi mi bańki i pino i żebym
@chalwaklb: tak właśnie myślałem, że nie ma co najpierw iść do fizjo tylko zrobić jakieś prześwietlenie. mnie boli przy szerokim wyciskaniu, przy podciąganiu, przy dipach. jak wyciskam wąsko to ćwiczę bez bólu.