Lewacy określili 6 możliwych przyczyn obrzydzenia faceta po usłyszeniu, że jego partnerka lizała poprzedniemu partnerowi odbyt. Są to: - niepewność własnego ciała - niedojrzałość - bycie dziwolągiem gdyż są to powszechne, stosowane przez wszystkich praktyki seksualne - preferowanie seksu przy zgaszonym świetle pod kołdrą - niepotrzebne pytanie partnerki o poprzednich partnerów - głosowanie na konfederację.
@WielkiNos: też mam dziwne fetysze, ale moim zdaniem nie mówi się takich rzeczy na samym początku znajomości, z drugiej strony on też przesadził, mógł zachować więcej kultury. O komentarzach nie wspomnę bo to po prostu zakompleksieni ludzie i tyle
@PlesniakPospolity: A czy to nie jest tak, że da druga dziurka ma więcej bakterii i ogólnie inną florę bakteryjną i aby rimming był naprawdę bezpieczny to w zasadzie trzeba robić lewatywę? Kolejny argument, nie z d--y :D słyszałeś aby ktoś jadł dla przeżycia g---o ? Bo siki to słyszałem, że pili. Moje dowody są oczywiście czysto anegdotyczne.
- niepewność własnego ciała
- niedojrzałość
- bycie dziwolągiem gdyż są to powszechne, stosowane przez wszystkich praktyki seksualne
- preferowanie seksu przy zgaszonym świetle pod kołdrą
- niepotrzebne pytanie partnerki o poprzednich partnerów
- głosowanie na konfederację.
#s--s #rimming #konfederacja #lewackalogika #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdzie w praktyce typ zwyzywał dziewczynę która nic złego mu nie zrobiła.
@yahoomlody jestem laską. Masz pasek przecież tak?
haha
@WielkiNos: Albo gorzej, lizać coś z czego siury lecą nie?
Jeżeli miałbym oddać się kobiecie i zrobić dla niej wszystko to na jakim poziomie mnie to stawia skoro ona sama wszystko oddała innemu facetowi.
I tu nie chodzi o to czy uprawiała s--s, robiła loda czy ssała hemoroidy- fizyczny aspekt jest mniej istotny liczy się duchowa czesc i
Ale szanuję za opinię
@yahoomlody: nie powiem, na ciekawych podstawach budujecie swoją tożsamość
( ͡° ͜ʖ ͡°) Apokalipsa naprawdę się spóźnia
@WielkiNos: chwila moment, ale szanujmy się cumplu. przecież wiadomo, że jesteś normalnym baiciarzem miraskiem.