@menmikimen Gratuluję mireczku, oby do przodu i obyśmy wkrótce widzieli podobny wpis o dwóch pakach.
Ale w-------l zaciski ze wszystkich ćwiczeń w których nie możesz łatwo i bezpiecznie zrzucić za/przed siebie ciężaru, bo jak ci kiedyś siły zabraknie to może być problem.
@menmikimen: Gratulacje, sam mam ochotę wrócić. Miałem dobre geny, bo w 11 miesięcy dałem radę 104kg, przy wadze 78kg i 183cm wzrostu. Wiek ~19 lat. Teraz ulałem się jak zwykły knur
@menmikimen: Gratki miras! U mnie stówka pękła w czerwcu po 10 miesiącach treningu. Niestety później r--------m bark i wracam powoli do ciężarów, które kiedyś dźwigałem.
@menmikimen: Tak czy siak gratulacje :) też mam taki pomysł żeby dojść do 100kg ale wystarczy mi na raz i wejść na redukcję :P Nie wiem dlaczego ale u mnie te mityczne 100kg na ławce to taki najważniejszy achivment jaki facet musi osiągnąć na siłowni
@menmikimen: Gratulacje, Mireczku, i zazdroszczę. Mnie wieczna redukcja i problemy z barkami i łokciami zatrzymały na 50kg. Tak, można się już śmiać. ( ͡°ʖ̯͡°)
#silownia
Ale w-------l zaciski ze wszystkich ćwiczeń w których nie możesz łatwo i bezpiecznie zrzucić za/przed siebie ciężaru, bo jak ci kiedyś siły zabraknie to może być problem.
@Riiuku: 3 powtórzenia