Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +170
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

solejukowski +12
Przychodzę do Was w ten pierwszy niedzielny poranek nowego roku z pytaniem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
źródło: scaled_1000073398
Pobierz

@mirko_anonim: nieuleczalna choroba xD
Jak wyglądasz zajebiscie, to i tak laski będą się koło ciebie kręciły. Nawet jak nie potrafisz zdania złożyć. Natomiast ktoś kto wygląda jak przegryw i ma pięćset IQ, to nawet za rękę nie potrzyma, bo kobiety nim po prostu gardzą.
Jak jesteś ładny, na każdy kroku możesz sobie podbić ego
Jak jesteś brzydki, te ego będzie jedynie gniecione
@mirko_anonim: no tak, bo najczęściej wycofanie społeczne wynika ze słabego wyglądu i doświadczeń w młodości - jak ktoś jest tylko wycofany a wygląda dobrze, to mu ta osławiona TERAPIA faktycznie pomoże, a nawet sama laska go za uszy wyciągnie i uczyni bardziej dynamicznym
@kimunyest95: nic bardziej mylnego
@Dietetyq: teraz wiadomo wygląd najważniejszy, potem idzie ekstrawertyzm. W zasadzie w 2024 jak nie jesteś chadem z top 5% to MUSISZ być hardym ekstrawertykiem. W latach 90 czy 2000 mogłeś jeszcze robić cope na kasę, teraz to już jest coraz trudniejsze