Wszyscy narzekacie że nie macie bab, a jak macie że są #!$%@?, a mój ziomek wziął sobie dupę ze wsi, jak przyszło co do czego to się okazało że się myje raz na trzy dni, bo stary mówi że szkoda wody. No i czacie zapinał ją od tyłu i tak #!$%@?ło gównem z rowa, że mu pała sflaczała... Weź potem wytłumacz dziewczynie, że to nie Ty masz problem. #p0lka #zwiazki #tinder #przegryw
@423frewq4f23: 2 lata temu, przecież nie mówię o jakiejś komunie. Wszyscy tu zachwalają baby ze wsi, a one #!$%@? się nawet nie myją.
@4mmc-enjoyer: Ja tego nie neguje, w sumie nie wiem kto zachwala, ogólnie baba ze wsi to niezbyt ciekawa nawet dla przegrywa, pomiając aspekty higieniczne to że nie wyjechała jak większość już świadczy o tym że może być ją ciężko nawet gdzieś na wakacje zabrać bo będzie wolała
@4mmc-enjoyer: Ja mam dziewczynę z miasta i ona też się nie myje codziennie ale nie śmierdzi - nie poci się a jej cipka i tyłek nawet niemyte pięknie pachną. Ja po pół dnia bez prysznica jebię szatnią - a pracuje przy kompie.
Różnica w diecie - jem ciągle mięso makarony i fast foody a ona warzywa i owoce w 90%.
@423frewq4f23: To bzdury są. Najbardziej neutralna zapachowo kobieta z jaką byłem była właśnie ze wsi. Jakbyś przerobił trochę panienek z miasta (i tu mówię o Katowicach i Warszawie) to wiedziałbyś że różnie z tą higieną bywa.
jeśli czujesz się kompletnie bezużyteczny/bezużyteczna, to pamiętaj że ten koleś planował inwazję przez 8 tysięcy lat, a potrwała ona ok. 50min jednego odcinka, w której poniósł porażkę. #graotron #seriale #got
#p0lka
#zwiazki
#tinder
#przegryw
a może on jest jaki ciepły?
@4mmc-enjoyer:
@4mmc-enjoyer: Ja tego nie neguje, w sumie nie wiem kto zachwala, ogólnie baba ze wsi to niezbyt ciekawa nawet dla przegrywa, pomiając aspekty higieniczne to że nie wyjechała jak większość już świadczy o tym że może być ją ciężko nawet gdzieś na wakacje zabrać bo będzie wolała
Ja po pół dnia bez prysznica jebię szatnią - a pracuje przy kompie.
Różnica w diecie - jem ciągle mięso makarony i fast foody a ona warzywa i owoce w 90%.