Aktywne Wpisy
Kearnage +1137
zeszyt-w-kratke +52
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Start prowadzeniana na 6 tygodni 350 PLN zamiast 450 PLN
- Plany treningowe nowe co 3-4 tygodni
- Dieta IIFYM
- Jeśli trzeba pomoc z hormonami i suplementami (choć 90 %+ klientów to u mnie naturale)
- Ciągły kontakt 24/h na telegramie
- Co trening analiza nagrać i poprawa techniki
- Jeśli startujesz w zawodach i do nich się przygotowujemy będę z Tobą na nich
- Wsparcie mentalne na ile mogę
Zajmuje sie prowadzeniem sylwetkowy, siłowym, każda mordka na wykopie mnie zna. W ramach kuszenia pokazuje nóżkę. Przestań być ulany lub za chudy, uderz do mnie
Na profilu IG przemiany, opinie - https://www.instagram.com/fullborsukworkout/ no i tutaj 40 tys postów z radami udzielone przez niemalże 10 lat.
#mikrokoksy #mirkokoksy #fullborsukworkout #silownia #reklama
@Kasahara: ja nie znam
@Kasahara: o kurde, rzeczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dawno nieaktualne i strona nie aktualizowana od lat
Wyciskam 172,5 kg z pauzą (pewnie z 180 bez pauzy)
302,5