Aktywne Wpisy
GryzeKisiel +506
Byłem w sklepie i dopadło mnie takie sranie, że zrozumiałem ludzi, którzy potrafią stanąć na środku drogi i strzelić kupsko. Nie sądziłem że uda mi się wrócić do domu. Analizowałem już opcje defekacji w krzakach, a fale przychodziły niczym skurcze porodowe, z każdą minutą odstęp się zmniejszał. Straszne doświadczenie, nie życzę nikomu. Dotrwałem, ale czuję się zniszczony. #srajzwykopem #zalesie
WielkiNos +187
Lewacy tłumaczą psa, który zagryzł niemowlę w Zgorzelcu.
#zgorzelec #lewackalogika #psiarze #bekazlewactwa #dzieci #wtf ##!$%@?
#zgorzelec #lewackalogika #psiarze #bekazlewactwa #dzieci #wtf ##!$%@?
Coraz częściej trafiam w ostatnim czasie na komentarze wykopków, którzy postanowili, że wolą być do końca życia sami. Cisza, spokój, granie w gierki, zero obowiązków, zero potrzeb. Życie na własnych zasadach. Chciałbym mieć podobne podejście. Mam jednak obawy związane z tym, że dziś może i jest fajnie, ale za 5-10 lat pociąg zdąży odjechać, a mi będzie brakowało drugiej osoby… Nie przejmujecie się tym? #zwiazki #niebieskiepaski #redpill #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Po co mam robic sobie nadzieje, skoro zostalem odrzucony 999 razy?
To sie nazywa poprawna reakcja na bodzce. Tak samo jak sie sparzysz. Nie dotkniesz drugi raz, chyba, ze jestes kretynem.
@mirko_anonim: Łatwo być do końca życia samemu jak nikt cię nie chce.
Mam raz mi opowiadała o starych pannach na wsi, co mowiły, ze one nie wyjdą za mąż bo im facet nie potrzebny, tylko ze nikt ich nie podrywał ani nie chciał.
I tak samo jest z sami przegrywami z wykopu - łatwo mowic "nigdy nie bede w zwiazku bo wole grac w gry"
Przecież równie dobrze tak samo może być z kimś, dzisiaj fajnie, jutro cię nienawidzi i robi pod górkę, scenariusz coraz popularniejszy.
Zresztą raczej mało jest facetów, którzy postanawiają być sami, to raczej kobiety dzisiaj mają dużo wyższą wartość na rynku matrymonialnym i to one postanawiają, który facet zostaje sam.
@programista15cm: haha no wiadomo cała masa, miliony wręcz - dlatego jak idziesz do osiedlowego sklepu po warzywa to widzisz te parki 60+ co się tworzą, obściskują, za rękę chodzą
im jest człowiek starszy tym się bardziej przyzwyczaja do tego co ma, wszystko jest możliwe w życiu - ale jeszcze bardziej
@Kawa_Czibo: no ok czasem tak jest jak mówisz - ale czasem się interesuje panna tylko nie taka co byś chciał akurat xd
im jesteś starszy a masz wygodne życie tym mniej jesteś w stanie poświęcić to swoje dobre i wygodne życie dla
@Dietetyq: ale to nie jest kwestia wieku tylko przekonań. Ci ludzie o których mówisz to przecież żyjące warzywa wegetujace w apatii.
Normalni ludzie w wieku około 55 lat są i szczytu kariery, rozwoju hobby, przez to zscocjalizowani w wielu kręgach społecznych i tak dalej to sila rzeczy jak mógliby nie być w stanie poznać kogoś?
Jak ktoś jest 55
@Dietetyq: i uważasz że to są przekonania osoby dojrzałej emocjonalnie, społecznie, która umie nawiązywać trwałe i głębokie relację między ludzkie?
Takie teksty to może do siebie rzucać 15 latek albo 2x lvl przegryw
@programista15cm: haha i co jeszcze powiesz ciekawego, ludzie 50+ to liczą czas do emerytury pomijając jakąś topkę Warszawską - celebrycką
coś mi się zdaje Panie Kolego, że Ty na tych nartach to widziałeś ludzi starszych a żywotnych
@programista15cm: a ja spodziewałem się po Tobie, że jako człowiek światły i obyty zrozumiesz, że są pewne etapy w życiu w który optymalnie jest zrobić XYZ bo im dalej w las tym będzie to zrobić trudniej (co jest możliwe oczywiście, tylko trudniejsze)
a Ty copujesz że wiek około 55 lat są i szczytu kariery i
Komentarz usunięty przez autora
@Dietetyq: ale ja tego nie neguje, ale Ty uważasz tych ludzi za wzór czegokolwiek? To są ludzie których rozwój jak sam zauważyłeś w którymś momencie
@Dietetyq: a kiedy mają być u szczytu kariery? W 15, 25? XDDDD
Póki co to porownujesz do ludzi którzy nigdy nie mieli żadnej kariery tylko robili byle co bez refleksji