Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +197
TomSz +13
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Szczerze? Z tego co obserwuję otoczenie, w szczególności przedział wiekowy 24-38, to jednak największa i absolutna dyskwalifikacja to jest bycie ROBOLEM.
Powiem w ten sposób, z tego co rozmawiam ze swoimi szczupłymi, atrakcyjnymi i wykształconymi koleżankami to o ile można przymknąć oko na nikczymny wzrost, czy przeciętną mordę to bycie ROBOLEM jest absolutnie niedopuszczalne i nieakceptowalne przez nie.
Podzielcie się ze mną swoimi obserwacjami i doświadczeniami.
#praca #pracbaza #ankieta #bekazpodludzi #tinder #badoo #rynekmatrymonialny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #przegryw #przegrywpo30tce
Co stanowi największe game over na rynku matrymonialnym?
jak ja śmiałem (chociaż zarabiałem o wiele lepiej od niej) startować do jej warszawskiej wysokości ( chociaż sama g*wno zarabia i pochodzi z p---------a dolnego ) xD
Tak to jest jak się zna "korpo" tylko z wykopu i memów xD
Zgadza się.
Ja nie znam ani jednej takiej pary. Serio. Raczej w drugą stronę, chłop po polibudzie + fryzjerka/kosmetyczka to taki klasyk wręcz