@mirko_anonim: za żadne skarby się nie przyznawaj i nie słuchaj co gadają różowe z reguły jest zupełnie na odwrót niż mowia. Jak się przyznasz to może być over
@mirko_anonim: jeśli aż tak ci siada psycha od prawictwa, to idź po prostu do jakiejś zadbanej divy i będziesz miał problem z głowy.
polecam po prostu zluzować. wiadomo że dziewczyny działają trochę inaczej, ale żadna normalna laska nie ucieknie, jak dowie się ze jesteś prawiczkiem. samo prawictwo nie jest tak na prawdę problemem tak jak przegrywy wyżej piszą. największym problemem jest to, że chłopakom często przez to na banie i
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
2. Na ile jest to szczera opinia, za którą idą konsekwencje a na ile sygnalizowanie cnoty?
polecam po prostu zluzować. wiadomo że dziewczyny działają trochę inaczej, ale żadna normalna laska nie ucieknie, jak dowie się ze jesteś prawiczkiem. samo prawictwo nie jest tak na prawdę problemem tak jak przegrywy wyżej piszą. największym problemem jest to, że chłopakom często przez to na banie i
Nie wiem co mam powiedzieć, bo byłem i jestem w jednym związku, który rozpoczął się od ruchania.