mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Eteres
55
typowyWykopekMizogin
@mirko_anonim: za żadne skarby się nie przyznawaj i nie słuchaj co gadają różowe z reguły jest zupełnie na odwrót niż mowia. Jak się przyznasz to może być over
23
Eteres
12
rakastankielia
rakastankielia
@czarna-malwa oczywiście, że nie wstyd, ale kobiety są innego zdania. Facet, który jest prawiczkiem, jest całkowicie nieatrakcyjny.
5
CloudSpanner
nah, częściej się już słyszy pojazd po facetach mających dużo partnerek

@evelka: Tymczasem moja znajoma, ktora poznala mojego kumpla chada ciagle mnie o niego wypytywała bo "wyglada na fuckboya ale jest ciekawa jaki jest" ( ͡~ ͜ʖ ͡°).
5
CloudSpanner
@evelka: Oczywiście - są różne jednostki. Domyślam się też, że kobiety wypowiadają się negatywnie o facetach mających dużo partnerek bo tacy dużo częściej zdradzają (Ci co mają mało tego nie robią bo nie mają nawet z kim xD). Kobiety nie są głupie i wiedzą, że jeśli gość jest atrakcyjny i miał dużo partnerek to podoba się innym kobietom. Atrakcyjny gość może być chamskim dupkiem bo może bez problemu zmienić kobietę
4
j.....e
j.....e
@mirko_anonim: a co niby wstyd być prawiczkiem? Ja p------e
2
czarna-malwa
@mirko_anonim: Popieram @justNone przecież to żaden wstyd. Nie stresuj się tak, tylko ciesz życiem.
2
Orowerbogatszy
2
LeVr
LeVr
  • adult
2
Eteres
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): OP jest tym człowiekiem, o którym nornicy powiedzą "patrzcie przegrywy, on jest brzydki a rucha". Otóż nie xD

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
2
evelka
evelka
@CloudSpanner: na świecie żyją jednostki bardziej lub mniej inteligentne
2
j.....e
j.....e
1
programista15cm
1
Eteres
doslownie tak

@programista15cm: Odkleiło ci się coś. Nieatrakcyjny chłop, który będzie tak myśleć zostanie uznany za creepa i świra.

Ale jak Ty "probujesz" ale jednak widac, ze masz pelno watpliwosci i sie zaraz poddajesz to o czym my
1
evelka
evelka
1
Eteres
1
Eteres
Nie dla wszystkich, ja otaczam się chyba w jakimś ultra inteligentnym środowisku

@evelka: Jest też szansa, że nie dostrzegasz wszystkiego.
1
j.....e
j.....e
0