Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: Tak dla zobrazowania, jeśli na trasie z centrum Łodzi do centrum Warszawy rozłożymy gigantyczną linijkę to będzie miała dokładnie 140 000 000mm długości czyli 140km. Grasz w #eurojackpot ? To ten jeden los to dokladnie jeden losowy milimetr na ten trasie czyli twoje szanse na wygraną. To że wypadną liczny 1,2,3,4,5 i 1,2 są takie same jak każde inne. Życzę wygranej, niemnjej chyba sam zagram :D
  • Odpowiedz
  • 0
Te mapki propo zdrapek to Podlasie i Warminsko-Mazurskie pusto bo nie odpisali czy po prostu wykupili wszystkie xd?

@slec22: nie odpisali, brak jakiegokolwiek kontaktu z ich strony :(
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Ja mam jeszcze jedne pytanie, jak wyliczasz ten zwrot wykupu wszystkich zdrapek, widzę Extra linie, zostało ok 307.000 losów i 1,95 mln zł w nagrodach, wychodzi ok. 6,6zł od zdrapki (koszt 10zł) jak z tego wychodzi 7% zysku :) ?
  • Odpowiedz
  • 0
Ja mam jeszcze jedne pytanie, jak wyliczasz ten zwrot wykupu wszystkich zdrapek, widzę Extra linie, zostało ok 307.000 losów i 1,95 mln zł w nagrodach, wychodzi ok. 6,6zł od zdrapki (koszt 10zł) jak z tego wychodzi 7% zysku :) ?

@sayanek: zwrot jest liczony biorąc pod uwagę to że kupujemy sprzyjające losy. Czyli dla "Extra Linii" jest liczony tylko dla przypadku kiedy kupujemy je w niebieskim kolorze z odpowiednimi numerami
  • Odpowiedz