Aktywne Wpisy

Coxex +224
Boomerzy mówią, że kiedyś nie było czegoś takiego jak autyzm, a potem opowiadają o wujku Januszu, który w latach 80. przez 5 godzin dziennie majsterkował przy swojej kolejce w piwnicy i znał na pamięć wszystkie rozkłady jazdy i trasy pociągów w Polsce, za to jakoś nie dziwnie się z nim rozmawiało.
#heheszki #przemyslenia #autyzm
#heheszki #przemyslenia #autyzm

DeXteR25 +211
Pamietam jak w chipsach były pieniądze i pamietam pierwszą tego typu promocję jak były jeszcze banknoty przed denominacją ( ͡° ʖ̯ ͡°) #heheszki #ciekawostki #boomerskiemysli
źródło: 1000111662
Pobierz

Witam Mirki,
Przy okazji, szczęśliwego Nowego Roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) wierzę że 2024 Was tak nie sponiewiera jak mnie poprzedni
Czy można popaść w depresje z powodu zakochania w drugiej osobie?
Od pewnego czasu mam bardzo zly nastrój. Związki i relacje z kobietami nie istniały nigdy. Kobiety znam tylko z ilustracji w gazetach. Koleżanek brak. Turbo męskie grono.
Odczucia jakie mi towarzyszą spotykając się tą osobą: podekscytowanie, radość, (ciepło w środku), zaciekawienie, wszystko jest wspaniałe dookoła..
Odczucia jakie towarzyszą po spotkaniu lub po prostu bez tej osoby to: skrzywdzony, niekochany, osamotniony bez nadziei na miłość.
Ponadto, mam wrażenie że pociąg odjechał. Nie przyjedzie. Nie wierzę już że w wieku 26 lat znajdę "tą jedyną" i powiem sobie "to ona.."
Zadurzyłem się w niewłaściwej kobiecie i mam wrażenie że to ta ostatnia (nieświadomie i bez mocy sprawczej kurczowo się jej trzymam, już od prawie 3 lat). Ona jest inna, niestety jak typowa #julka i kompletnie nie jest zainteresowana mną - hah - jak każda kobieta... :|
Urok, sympatia i niewinny wygląd przezwyciężyły zdrowy rozsądek.
Męczarnia to mało powiedziane przez co przechodzę.
Większość czasu zaprzątam sobie myślami o tej osobie.
Miał ktoś tak? (Piszcie #rozowepaski i #niebieskiepaski)
Jak sobie z tym poradziliście? Co zrobiliście?
Czy udało się Wam znaleźć jeszcze miłość życia? (#rozowepaski raczej bez problemu)
Co zrobić by się od tego uwolnić? Zauroczenia trwają zwykle 2 lata (już raz tak miałem, teraz tylko gorzej). Mimo upływu czasu, nie wychodzi z głowy.
Pomocy.
#uczucia #zwiazki #zakochanie #zauroczenie #depresja #psychologia
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ryje banie po całości. Głównie czuje potem zawód
@Kitku_Karola No nie jesteśmy w związku, nawet przyjaźni nie ma, raz na jakiś czas starałem się zaczepiać, bezskutecznie :| Pewnie też robię to beznadziejnie, ale jednak jeśli bym się podobał, to można wtedy leżeć a i tak samo będzie się relacja rozwijać.
@Silver86 ono
Oczywistym jest że "samo" - dosłownie by nic się nie zrobiło.
Jednak wystarczyłaby sama zaczepka na komunikatorze i rozmowa sama by się kręciła.
Tego nie ma.
Wśród ludzi też. Ignorancja.
Widzę jak reaguje na innych ludzi a jak