@mirko_anonim: Ale cope, a już na pewno te udawanie normika. Wiem dobrze po sobie. A z tą siłownią to raczej, że Ci się nie chce, bo karnet kosztuje 150-200 zł na miesiąc.
@mirko_anonim: każda szmata na dobrej sylwetce będzie wyglądać lepiej, niż najdroższe ubranie na #!$%@? już #!$%@?ąc od tego, że i tak płacisz za logo, bo to nie czasy worów pokutnych i tunik
Anonim (nie OP): Tylko ten budżet na garderobę trochę za mały, jak chcesz naprawdę dobre ubrania niekoniecznie od modowych marek. Poczekaj do lata to będzie taniej.
Policz sobie sam: dobry perfum, skórzane buty, pasek i rekawiczki, wełniany płaszcz i sweter, jedwabny szal, jakieś koszule, chinosy, zegarek jako element biżuterii, barber, kosmetyki itd.
Ja jak się lookmaxowalem to na zmianę garderoby wydałem grubo ponad 10k, a kupowałem zestaw na jesien/zimę tylko. Było to
@mirko_anonim: Wszystko ok, tylko nie Tinder.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Policz sobie sam: dobry perfum, skórzane buty, pasek i rekawiczki, wełniany płaszcz i sweter, jedwabny szal, jakieś koszule, chinosy, zegarek jako element biżuterii, barber, kosmetyki itd.
Ja jak się lookmaxowalem to na zmianę garderoby wydałem grubo ponad 10k, a kupowałem zestaw na jesien/zimę tylko. Było to