Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +56
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
źródło: pobicie
Pobierz
WielkiNos +63
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz

Ja wiele lat temu próbowałem się socjalizować i żyć życiem normika. I co? I g---o. Jak nie czerpiesz radości z przebywania z ludźmi sam z siebie to nigdy nie będziesz duszą towarzystwa. Ja ostatni raz gdy spędziłem cały dzień z ówczesnymi znajomymi (lato 2019) musiałem cały następny dzień leżeć w łóżku i być sam, żeby móc się zregenerować psychicznie. I nie hiperbolizuje tutaj - dosłownie byłem tak zmęczony, ze musiałem leżeć. A oskarki i kobiety cały dzień się socjalizują ze sobą.
I co? To moja wina, że nie wychodzę z domu? No tak... Tylko, że jeśli nie mam inklinacji towarzyskich to jest to dla mnie droga przez mękę, a nie relaks. Relaks dla introwertyka to tylko i wyłącznie becie samemu.
I co z tym zrobisz? Nic z tym nie zrobisz. Wychodzenie do ludzi jako introwertyk to kopanie się z koniem.
Z drugiej strony mamy ludzi turbo dynamicznych. W pracy lubię oglądać konferencje przed Clout MMA czy tam innych gal freak fightowych. Przecież gdybym ja miał się wyzywać bluzgami przed dziesiątkami tysięcy ludzi i drzeć mordę to bym umarł ze stresu. A to tacy ludzie wygrywają w dzisiejszych czasach. Tacy którzy są maksymalnie wylewni i ekstrawertyczni - zarabiają hajs, są podziwiani, maja kobiety i sławę.
Kisne jak ktoś uważa, że bycie introwertykiem to nie wada a po prostu cecha. HAhahah Introwertyzm zawsze przegra z ekstrawertyzmem jeśli chodzi o przydatność w życiu.
I nie, nie zostaniesz ekstrawertykiem poprzez trening umiejętności społecznych. Takim trzeba się urodzić. Inaczej skończysz jak ja - wyjdziesz do ludzi i będziesz marzył o tym, żeby już wrócić do piwnicy bo już masz dość.
#przegryw #blackpill #blackpillraw #p0lka #logikarozowychpaskow #s----------e #tfwnogf #stulejacontent #takaprawda
źródło: Anon na baletach
Pobierz@senselessness: no i dobrze się podsumowałeś
@senselessness: mocne słowo jak na uznaniową psychologię
@Giban: Nie jestem przegrywem IMO. Chodziło o autyzm.
Czy chciałbym być normikiem? Ciążko powiedzieć tak naprawdę, możliwe że tak. Ale jednak szkoda byłoby niezazleżności od stada.
+bogaci nie jesteśmy. Nie stać nas na Instagramowe życie
Przestań się użalać nad sobą i zacznij działać. Masz rodzenstwo? Zacznij sie autentycznie interesować drugim człowiekiem. Posłuchaj co ma do powiedzenia. Wydaje mi się że nie byłeś autentyczny w tych próbach wychodzenia ze znajomymi które Cię tak męczyły. Może chciałeś być cool ale zatracajac siebie.