Aktywne Wpisy

jmuhha +28
Może mi ktoś powiedzieć jak mam tu zejść? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000011080
Pobierz
GlenGlen12 +265
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
źródło: robpill
Pobierz

Ja wiele lat temu próbowałem się socjalizować i żyć życiem normika. I co? I g---o. Jak nie czerpiesz radości z przebywania z ludźmi sam z siebie to nigdy nie będziesz duszą towarzystwa. Ja ostatni raz gdy spędziłem cały dzień z ówczesnymi znajomymi (lato 2019) musiałem cały następny dzień leżeć w łóżku i być sam, żeby móc się zregenerować psychicznie. I nie hiperbolizuje tutaj - dosłownie byłem tak zmęczony, ze musiałem leżeć. A oskarki i kobiety cały dzień się socjalizują ze sobą.
I co? To moja wina, że nie wychodzę z domu? No tak... Tylko, że jeśli nie mam inklinacji towarzyskich to jest to dla mnie droga przez mękę, a nie relaks. Relaks dla introwertyka to tylko i wyłącznie becie samemu.
I co z tym zrobisz? Nic z tym nie zrobisz. Wychodzenie do ludzi jako introwertyk to kopanie się z koniem.
Z drugiej strony mamy ludzi turbo dynamicznych. W pracy lubię oglądać konferencje przed Clout MMA czy tam innych gal freak fightowych. Przecież gdybym ja miał się wyzywać bluzgami przed dziesiątkami tysięcy ludzi i drzeć mordę to bym umarł ze stresu. A to tacy ludzie wygrywają w dzisiejszych czasach. Tacy którzy są maksymalnie wylewni i ekstrawertyczni - zarabiają hajs, są podziwiani, maja kobiety i sławę.
Kisne jak ktoś uważa, że bycie introwertykiem to nie wada a po prostu cecha. HAhahah Introwertyzm zawsze przegra z ekstrawertyzmem jeśli chodzi o przydatność w życiu.
I nie, nie zostaniesz ekstrawertykiem poprzez trening umiejętności społecznych. Takim trzeba się urodzić. Inaczej skończysz jak ja - wyjdziesz do ludzi i będziesz marzył o tym, żeby już wrócić do piwnicy bo już masz dość.
#przegryw #blackpill #blackpillraw #p0lka #logikarozowychpaskow #s----------e #tfwnogf #stulejacontent #takaprawda
źródło: Anon na baletach
PobierzBenzodiazepiny, Cmc, Tryptaminy a niektórzy a-----l
No chyba, że jesteś introwertykiem z mordą chada wtedy masz samic, aż nadmiar, nawet nie musisz nic robić bo same do ciebie starują
I NIE. Jeśli ktoś mówi, że jest intro bo chodzi do klubów nie co tydzień tylko co miesiąc to NIE JEST introwertykiem.
*Oczywiście spożywałem je w kraju, gdzie jest to legalne