Aktywne Wpisy

To_The_Moon +510
Kasia, czemu nie ostrzegłaś tych modelek wtedy (5 lat temu) tylko dopiero teraz o tym piszesz? Czyżby wtedy jeszcze miałaś za mało subów żeby robić dramę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gonciarz
#gonciarz

Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
I oto dlaczego, drogie dzieci, artyleria jest największym z raków, które zabijają tę grę. Całkowite usunięcie jej z gry nie przyniosłoby ŻADNYCH negatywnych skutków (po odpowiednim, lekkim rebalansie reszty jednostek). Jeżeli ktoś broni artylerię, to dla mnie są tylko trzy opcje:
1. Jest idiotą
2. Jest żrącym gówno arciarzem, która gra tym rakiem regularnie, by mógł sobie walić konia za każdym razem, gdy zabija gracza 10 razy lepszego od niego jednym, farciarskim strzałem
3. Jest droną Wargamingu, którego ulubionym napojem jest sperma SerBa
Nie ma to w zasadzie wielkiego znaczenia, bo do każdej opcji jest tylko jedna, ta sama instrukcja - wyjdź z kosmosu.
I tak, gościu "przyfarcił", i właśnie dlatego arta jest rakiem. Bo umożliwia KAŻDEMU graczowi, nawet szympansowi bez kończyn górnych, przyfarcić tak, że wygra bitwę, na co kompletnie nie zasłużył swoim skillem.
Idiota w Arcie przyfarci raz na 100 a idiota w magazynkowym TD raz na 10 gier i kto cześciej #!$%@??! Pograj arta zobaczysz jak trudno w coś
@stahs: Niektóre TD to też rak, i owszem. Nie Foch akurat, dostał porządnego nerfa. Ale WT auf E100 czy Hellcat to jakieś nieporozumienie.
Mnie arta może z 3 razy załatwiła, ale ja gram prawie zawsze lekkimi, więc to ja artę rozwalam, a nie odwrotnie. Niestety gorsze są czołgi ciężkie i TD - jak wchodzę na bitwę z Leopardem (VI) i widzę, że są głównie czołgi tieru VIII,
@Emes91: Nie masz racji. Jednak trzeba mieć trochę umiejętności, by zwiększyć szansę na trafienie.
A przy strzelaniu bezpośrednim w ogóle jest ciężko, bo nie masz zoomu. Jak nie trafisz za pierwszym razem, to już po tobie - przeciwnik zdąży władować w ciebie kilka razy, zanim ty przeładujesz.
Szczęście oczywiście pomaga, ale tylko