Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +130
Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz

Wiadomo, najrozsądniej byłoby gdyby po prostu rozdawali darmowe mieszkania osobom w dobrej sytuacji, a biede - j---ć, tak buduje się społeczeństwo.
Najlepiej gdyby tego programu w ogóle nie było, ale skupienie go wokół dobrze zarabiających to byłaby kompletna paranoja.
#nieruchomosci #kredyt2procent
Nie mniej jednak, nikt nie płaci ludziom za darmo. IT to nie zamknięta elita, zapraszamy. Zamiast toczyć pianę jak memiczny Januszek włóż tą energię w naukę.
Twoje generalizacje
@2-aminopirydyna: Tak samo mogę powiedzieć że powinni zabrać B2B i dowalić 50 % dochodowego, żeby ukrócić szaleństwo rosnących wynagrodzeń i inflacji.
@lentilek: a to przepraszam bardzo jak jesteś na b2b to magicznie dostajesz co miesiąc więcej pieniędzy? Dziękuję pan wykopek, już lecę renegocjować stawki XD
@2-aminopirydyna: Jest mniej ci zabierane, ale skoro twierdzisz że na B2B płacisz tyle samu państwu do czemu nie jesteś UOP? Gdzie jest więcej praw, chorobowe i tak dalej ? Mhhhm?
@podjad3k: 4 linijki tekstu i już wiadomo że mamy do czynienia z kimś kto kompletnie nie ma
@WielkiPowrut88: no i? te 420 tys to znaczy że sami najbogatsi biorą te kredyty czy najbiedniejsi?
źródło: obraz_2023-12-29_184038993
Pobierz@mati1990: typie ale powiedz mi skoro jesteś taki mega hop siup specjalista z certyfikatami i zarobkami to dlaczego nie pójdziesz do tego banku po ten kredyt tylko siedzisz na dupie
@podjad3k: ja p------ę z kim ja tu siedzę, pod wpisem z dwoma tagami z czego jeden z nich to bk2% ludzie się kłócą jak to bk2% zniszczył im marzenia o pierwszym mieszkaniu bo jest drogo a taki wykopek co nie wie na jakim świecie żyje przyjdzie i jeszcze będzie farmazonił że nie o bk2 jest rozmowa xD tylko o jakiś mitycznych dofinansowaniach kredytów
źródło: obraz_2023-12-29_185513681
Pobierz@mati1990: a byłeś w banku, pytałeś czy opierasz się na p--------o wykopowych kucy?