Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wiadomo, najrozsądniej byłoby gdyby po prostu rozdawali darmowe mieszkania osobom w dobrej sytuacji, a biede - j---ć, tak buduje się społeczeństwo.
Najlepiej gdyby tego programu w ogóle nie było, ale skupienie go wokół dobrze zarabiających to byłaby kompletna paranoja.
#nieruchomosci #kredyt2procent
Wątpię żeby ktoś nazywał ludzi na minimalnej plebsem oprócz ciebie
@baal80: Po pierwsze nie lewactwo, tylko neoliberałowie nabijający kabzę bankom i deweloperom. I tak PIS też miał elementy neolbieralne w swoich działaniach bo to religia obowiązująca w tym kraju.
Lewactwo to akurat chciało podaż stymulować, żeby zbić ceny i nie nabijać tak kabzy deweloperom i
Ale zakladam ze takich jak ja to jest dwoch w polsce a ten drugi po prostu zapomnial o tym xD
@WielkiPowrut88: Akurat pielęgniarki mają obecnie sensowne zarobki 7-9k brutto nawet w miastach powiatowych. To nie czasy moje mamy, gdzie zarabiała z nockami 1800 na rękę.
@MichauDelendaEst: i to jest właśnie to krótkowzroczne podejście, przez które wielu z tych ludzi jest biednych na pierwszy miejscu.
Jak państwo dopłaca do kredytu na mieszkania, to i kredyty i mieszkania stają się droższe. Ale głupi człowiek się cieszy, bo państwo daje dofinansowanie. A nie zdaje sobie sprawy, że o wiele lepiej by wyszedł na tym,
@mati1990 myśle, że podstawowe potrzeby mieszkaniowe i potrzeba lambo to troche inne kwestie.
Nie dość że zbijają kapitał polityczny na dzbanach to jeszcze kaska wpada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do b2b, dzięki że uspokajasz, miło posłuchać eksperta.
Fajnie, że w tym temacie wypowiadają się ludzie, którzy
@mikkele92: sam sie przebranż na pana z żabki to złapiesz mityczny kredyt 0% i będzie zajebiscie
Jakoś sobie legislatorzy poradzą, albo czekaj, nie, nie warto nic robić bo to zbyt zawiłe a duży biznes i tak ominie, zapomniałem tę wykładnie logiki xD
@Grubogruby: to że wysokość wypłaty nie odnosi się do wartości dla społeczeństwa,